smartmockups_kcgc9qqj_edited.jpg

Onze Missie.

MobyOne missie

Wij maken Nederland meer leefbaar door vervoer deelbaar te maken. Daarmee zijn er minder vervoersmiddelen nodig en wordt er ruimte gecreëerd voor meer recreatie, vergroening en duurzaamheid. MobyOne is hét platform voor bedrijven die deelmobiliteit willen aanbieden aan hun werknemers en/of klanten. 

 

Hoe doen wij dat?

Wij maken voertuigen deelbaar middels ons eigen platform en App. Via onze MobyOne App, die specifiek ingericht kan worden voor uw merk, kunnen uw klanten gebruik maken van alle vormen van deelbare mobiliteit. Gemakkelijk deelauto's of fietsen vinden, reserveren, ontsluiten, gebruiken en betalen. 

 

Voor wie?

MobyOne ontwikkelt mobiliteitsoplossingen voor bedrijven die mobiliteit willen aanbieden aan hun medewerkers en/of hun klanten. Wij organiseren de techniek, u de klantenrelatie.

Bent u nieuwsgierig of wij ook u kunnen helpen met het besparen op de kosten van uw wagenpark? Gebruik onze rekenhulp om daar achter te komen. 

 

Resultaat

Door voertuigen te delen, kunnen kostenbesparingen worden gerealiseerd. Immers, als niet iedereen een eigen auto in bezit heeft, maar deze deelt, zijn er minder auto's nodig. Dat scheelt naast de kosten ook ruimte. Door af en toe een e-scooter of e-bike te pakken voor kortere ritten, wordt er nog minder uitstoot gerealiseerd en is er meer ruimte over voor vergroening en recreatie. Als bedrijf kunt u brede mobiliteit aanbieden zonder de techniek in huis te hebben.

 
NIEUWSGIERIG?

Wij nemen contact met je op.

Nieuwsgierig geworden? Wij nemen contact met je op.

Bedankt, we nemen binnen één werkdag contact met je op!