ONS PLATFORM.

Meer dan een app, want wij regelen álles.

ALLES WAT JE NODIG HEBT.

Naast de app, zorgen wij voor jouw gebruikers en jouw vloot.

Jij ontwikkelt het concept, wij regelen de rest. Software ontwikkelen en API koppelingen zijn verleden tijd, dus developers heb je niet nodig. Omdat wij het complete platform verzorgen inclusief fleet management en community management, kan jij je focussen op jouw concept, sales en marketing.

COMMUNITY MANAGEMENT.

Een team voor jouw community.

Dit maakt ons uniek. Wij gaan namelijk verder dan het bouwen van jouw app. We bouwen namelijk ook jouw community. Ons team van community managers zorgt voor de beste customer experience, via de in-app chat en 24/7 helpdesk.

Onze Community Managers vertalen input van de users naar een beter product. Van continue verbetering van de app, tot automatisch versturen van instructievideo's bij de eerste reservering.

FLEET

MANAGEMENT.

Altijd frisse voertuigen.

Ons team van Fleet Managers zorgt ervoor dat jouw gebruikers zich thuis voelen in (of op) jouw voertuigen. 

Wij coördineren het onderhoud en zorgen dat voertuigen er altijd fris uitzien. Auto's worden uitgerust met MobyOne Essentials, zoals gebruikersinstructies, servicepassen en zelfs een zonnebril.

KRACHTIGE APP.

Volledig geautomatiseerd auto's, scooters en fietsen verhuren.

Publiek delen met particulieren of in een besloten groep van medewerkers. Scooters en auto's. Station based of free floating. Pay-per-use of abonnementen. Of alles tegelijk. 

Binnen enkele weken heb je een eigen app, met eindeloze mogelijkheden om voertuigen te delen. Onze kennis van duizenden gebruikers en honderden voertuigen krijg je erbij.

DE TECHNOLOGIE.

De modernste tech voor de meest innovatieve sector.

Betrouwbare technologie, met features die het mogelijk maken dat shared mobility leuker, beter en goedkoper wordt dan voertuigbezit. Hieronder een kleine greep van de mogelijkheden.

FLEXIBLE
PRICING
MARKETING
AUTOMATION
PAYMENT
PROCESSING
GEAVANCEERDE
HARDWARE
NIEUWSGIERIG?

Wij nemen contact met je op.

Nieuwsgierig geworden? Wij nemen contact met je op.

MobyOne

Stationsplein 45 CIC

Rotterdam, Netherlands 

+31 10 307 67 47